Bútorok szerelése, összeszerelése
Gyakran ismételt kérdések

Érdemes a szerelés helyszínét szabaddá tenni, például egy 2.5 x 2 méteres, három tolóajtós szekrény esetében, ahol az összeszerelés egy fázisában a bútor az elejére van fektetve, körüljárhatónak kell lennie és egy már a szobában lévő franciaágy jelentősen nehezítené a folyamatot, így elnyújtva annak szerelési idejét. Óvintézkedés gyanánt célszerű arról gondoskodni, hogy a  munkavégzés közvetlen közelébe ne juthassanak kisgyermekek, illetve háziállatok!

Minél több és részletesebb információ áll előzetesen a rendelkezésemre az összeszerelendő bútorokat, illetve a lakás/szoba adottságait, a szerelésre alkalmas terület méretét, a bútormozgatás körülményeit, valamint az ezeket esetlegesen akadályozó tényezőket illetően (pl.: a már meglévő bútorok, vagy egy sarok, forduló, illetve ajtó kedvezőtlen elhelyezkedése), annál pontosabban tudom kikalkulálni Önnek a szerelés várható időtartamát, s ezáltal annak díját.

Természetesen igen! Jellemzően azonban Budapesten és Pest-megyében dolgozom, mivel a nagyobb távolság miatt megnövelt kiszállási díj jelentősen emelné a szerelés összértékét! Ám igény szerint távolabbi helyszínekre is kiszállok. Egyéni ajánlatért érdeklődjön a +3630 816 2078-as telefonszámon, vagy levélben, a balazs@abutorszerelo.hu e-mail címen!

Igen! Egyedül dolgozom, mégis megbirkózom minden szerelési feladattal, legyen szó nagyobb méretű, vagy mennyiségű bútorról! Szükség esetén kollégák bevonásával tudom teljesíteni akár egy egész lakás, vagy iroda berendezését.